Velkommen!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne hus, der er opkaldt efter en admiralinde, har været inspektørbolig i mange år, og har huset gårdens mange karle og piger i sine velmagtsdage. Nu huser det Edelsminde Bed & Breakfast. Vi ser frem til at huse dig/jer til én eller flere overnatninger i ét af de smukke og velindrettede værelser.

Vores beliggenhed 500 meter fra Gisselfeld Kloster, 6 km. syd for Haslev, er et rigtig godt udgangspunkt for utallige oplevelser og udflugter til seværdigheder i en del af Sjælland der rummer alt fra Svenskekløften til Camp Adventure og BonBonland.

 

Edelsminde Bed & Breakfast har til huse i den gamle afbyggergård (gård der er udskilt fra et større landbrug) fra Gisselfeld. Den oprindelige gård er fra 1800-tallet og blev opkaldt efter admiralinde Edele Sophie Kaas.Den nuværende bygning er fra 1932, og bærer stadig navnet Edelesminde. Vi har i vores valg af navn til vores Bed & Breakfast valgt at forenkle det til det mere mundrette ”Edelsminde”.

Husets sammensatte arkitektur bærer præg af at have været inspektørbolig med store rum og højt til loftet i den vestlige ende, og gård med plads til karle, piger, køkken og folkestue i den østlige.

Kort sagt: Et hus med de helt rigtig rammer til Bed & Breakfast!