Edelsminde Bed & Breakfast

Enkeltværelserne er 10 m2, – nogle er udstyret med håndvask.

Du kommer til et superhyggeligt og smagfuldt indrettet værelse, en rigtig god seng med lækkert sengetøj og bløde håndklæder.

Værelset er beregnet til 1 person.

Ankomst fra kl 15.00.
Afrejse senest kl 11.00.

Lækker morgenmad kan tilkøbes for kr. 75 pr/person og serveres mellem kl 7.00 – 10.00.

Opredning mulig for 200 kr, børn under 2 år uden opredning er gratis.

Fri WiFi.

I er velkomne til at bruge det hyggelige fællesrum med TV og fri kaffe/te.

Bad og toilet er fælles.

I sommerhalvåret er der mulighed for at sætte sig i vores hyggelige gamle have og bare nyde at være til.

Rygning indendørs ikke tilladt.

Husdyr må ikke medbringes.

Børn under 2 år uden opredning er gratis.

Velkommen til Edelsminde Bed & Breakfast, der støder op til Gisselfelds 40 ha store slotshave, 6 km fra Haslev, i ét af de smukkeste områder på Sjælland.

Oplev alt fra Svenskekløften til BonBon land og meget andet.

Istidens ismasser har efterladt landskabet kuperet, og med store områder med skov, snoede veje og smukke huse, er der meget at se på.

I sommerhalvåret byder de nære omgivelser på et væld af muligheder, - alene på Gisselfeld Klosters jorde er der muligheder for at udforske potteplanter i Paradehuset og trætoppe i Camp Adventure, lære karpens historie at kende i Fiskemesterhuset, og stedets historie at kende ved en omvisning på klosteret. Du kan stille sulten og tørsten i Klostercaféen eller i den idylliske Villa Gallina, få inspiration til selv at lave maden på Bondens marked og komme i julestemning på Julemarkedet.

Fra centrum af København tager det 45 min. i bil at komme ”på landet” og nyde nogle dages ro og oplevelser i det varierede og historierige landskab med de mange spændende udflugtsmål. Kig under ”Seværdige Steder” og få meget mere inspiration.